menu
Word Lid
Voor de Open VLD mag de waarheid niet aan het licht komen

Op de gemeenteraad kwam Vlaams Belang gemeenteraadslid Veronique Lenvain zwaar onder vuur te liggen door de burgemeester. Volgens de open VLD mag het Vlaams Belang de waarheid niet verspreiden over de gebeurtenissen van de laatste maanden op en rond het Rijdtdomein en de Tirse. Ze willen liever alles in doofpot stoppen.

Enkele maanden geleden waarschuwde Veronique Lenvain de meerderheid van criminele feiten op het Rijdtdomein, drugsgebruik, aanrandingen; brandstichting en met fysiekgeweld op een jogger en 2 politiemensen. Het Vlaams Belang voerde toen actie tegen zinloos geweld. Blijkbaar gingen enkele alarmbellen op maar die doofden snel uit.

Vandaag moeten we helaas vaststellen dat de open VLD faalt in het beleid inzake het beschermen van onze mensen. Een meisje werd op klaarlichte dag bijna aangerand en is gelukkig uit de kluwen van het tuig kunnen ontsnappen. Later op de dag was er ook nog brandstichting van een pallet. Wanneer wordt de open VLD wakker want voor het Vlaams Belang is het tijd voor nultolerantie!

Wat voor de burgemeester als populisme overkomt, komt voor de echte Brakelaar over als realiteit .. of hoe wereldvreemd onze liberalen zijn in Brakel! Hypocrisie ten top, besluit Veronique Lenvain.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF