Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Vlaams Belang kleurt Brakel Vlaams!

Vlaams Belang kleurt Brakel Vlaams!
Lokaal @ Vlaams Belang

Het Vlaams Belang heeft naar aanleiding van 11 juli duizenden vlaggen verspreid in heel Vlaanderen. Uiteraard ook in Brakel, dat daardoor op 11 juli meer dan ooit Vlaams kleurt. Vrijwilligers van Vlaams Belang Brakel trekken van deur tot deur om alle aanvragers te belonen met een geschenk.

Het Vlaams Belang verspreidde in aanloop naar 11 juli opnieuw duizenden vlaggen in Vlaanderen. Op 11 juli zelf trekken honderden vrijwilligers de straat op om al die aanvragers nog eens te belonen met een geschenk. Ook in Brakel trekken vrijwilligers van de partij de straten op.

Veronique Lenvain voorzitter van Vlaams Belang Brakel is bijzonder tevreden met de respons in Brakel "Onze vrijwilligers hebben de handen vol met alle ‘vlaggers’ te bezoeken en een geschenk te overhandigen”, aldus Lenvain. Ruim meer dan honderdzestig adressen kregen een bezoekje. “Maar dat doen we met veel plezier.

11 juli is dé dag waarop álle Vlamingen extra trots mogen zijn op hun geschiedenis en identiteit."

Het geschenk dat de vrijwilligers uitdelen, is symbolisch: een speciaal voor de gelegenheid ontworpen boek kaarten met de enthousiasmerende boodschap: ‘Schud Vlaanderen wakker!’. "Ook vanuit Brakel willen we duidelijk onze stem laten horen ten aanzien van de Vlaamse regering. De Vlamingen verdienen een regering die zelf het heft in handen durft nemen", besluit Lenvain.