menu
Word Lid
Vlaams Belang is niet akkoord met de nieuwe openingsuren van het gemeentehuis

Vlaams Belang raadslid Veronique Lenvain is niet akkoord met de nieuwe openingsuren van het gemeentehuis. Werknemers zullen een halve dag vrij moeten nemen voor een afspraak.

Er is dus geen mogelijkheid meer om een bezoek te brengen op woensdag na 18u, merkt Veronique Lenvain op. We weten dat de meeste formulieren online aangevraagd worden, maar ook niet alle formulieren. Kopieën van een bouwplan worden niet via mail doorgestuurd. Wanneer moet de burger die pas om 18u thuis komt van zijn werk, dit dossier inkijken?

Met alle respect voor het personeel, maar een dag in de week open zonder afspraak en open tot 19u moet toch kunnen?  Als we de openingsuren vergelijken met een omringende gemeente zoals Zwalm dan zien we dat er hier een inspanning wordt geleverd op elke eerste zaterdag van de maand. Elke eerste zaterdag van de maand zijn de diensten er open van 9 u. tot 11.30 u. In de andere gemeenten of steden is er steeds een late opening. Lierde (20u)- Geraardsbergen en Zottegem (19.30u) – Oudenaarde (19u). Van een goede dienstverlening voor onze mensen kunnen we helaas niet spreken, besluit Veronique.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF