menu
Word Lid
Vlaams Belang Brakel schenkt 35 kerstpakketten aan Brakelse gezinnen

Via het initiatief ‘Vlaams Solidair Brakel’ schenkt Vlaams Belang Brakel 35 kerstpakketten aan Brakelse gezinnen die extra steun kunnen gebruiken.

Het project ‘Vlaams Solidair Brakel’ van onze Vlaams Belang-afdeling zal voor het vierde jaar op rij kerstpakketten uitdelen aan diegenen die het kunnen gebruiken, zegt gemeenteraadslid Veronique Lenvain.

"Op deze manier proberen wij mensen te bereiken die onder de radar van het OCMW blijven “De prijs van de winkelkar blijft immers voortdurend stijgen en vele inwoners kunnen dan ook een extra steuntje gebruiken”. We wachten niet op het beleid en gaan - daar waar we kunnen - mensen helpen in onze Brakelse gemeentes,"

Het Vlaams Belang heeft aandacht voor mensen die het moeilijk hebben. Met loze woorden vult men geen buiken! Wij proberen mensen in nood te ondersteunen door middel van sociale initiatieven. Onze acties lossen niet alle problemen op. Door onze bescheiden bijdrage maken we het leven voor sommige mensen wel een beetje leefbaarder, besluit Veronique Lenvain.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF