menu
Word Lid
Tijd voor nultolerantie

Na maanden van zinloos geweld en vandalisme, is de tijd van wegkijken voorbij. Het Vlaams Belang tolereert het niet dat dergelijk grensoverschrijdend gedrag de bovenhand krijgt. Kattenkwaad in de ogen van Open VLD, overlast en vandalisme voor de rest van Brakel. Oplossingen op zijn liberaals: laten escaleren en dan (misschien) ingrijpen. Problemen aanpakken als het te laat is, in plaats van zoals een goede huisvader pro-actief de problematiek te erkennen.

GEEN PLAATS VOOR ZINLOOS GEWELD

Een vechtpartij die bijna fataal afliep voor een jogger die gewoon zijn hobby uitoefende. 5 mannen sloegen toe met als gevolg: een bloedend hoofdletsel en een hersenschudding, 2 agenten werkonbekwaam, kinderen en ouders in shock. Dit was niet het eerste incident: enkele dagen terug waren er nog verschillende brandstichtingen, tuinafsluitingen die werden doorgeknipt, mensen werden lastigvallen, drugshandel, kortweg grensoverschrijdend gedrag dat hier absoluut niet thuishoort.

BESCHERM ONZE MENSEN

Voor het Vlaams Belang komt de rust en de veiligheid van de omwonenden en inwoners van Brakel op de eerste plaats. Er moet nu een duidelijk signaal gegeven worden dat er voor dit soort crapuleus gedrag geen plaats is. Het Vlaams Belang wil strenge straffen en meer controle. Het is tijd voor nultolerantie. Het moet nu, voordat het veel te laat is! Nu moet er actie ondernomen worden!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF