menu
Word Lid
Een vol café voor de nieuwjaarsreceptie van Vlaams Belang Brakel

Heel wat aanwezigen, de zaak zat afgeladen vol voor de nieuwjaarsreceptie van Vlaams Belang Brakel. Vooreerst was er de toespraak van het lokaal boegbeeld Veronique Lenvain (die de Brakelse politiek zwaar op de korrel nam) gevolgd door een toespraak van de fractieleidster voor Vlaams Belang in het federaal parlement Barbara Pas.

De afgelopen jaren hebben we in Brakel het Vlaams Belang op de kaart gezet.
Onze sociale acties met de schoolpakketten en de kerstpakketten kregen bijzonder veel pers aandacht, helaas moeten we vaststellen dat armoede meer en meer onze Brakelse gezinnen treft. Ons Sinterklaasfeest was bakje vol en ook ons eetfestijn overtrof alle verwachtingen met meer dan 700 aanwezigen. Ons ledenaantal blijft verder stijgen.

Veronique Lenvain heeft als gemeenteraadslid hier in Brakel niet stilgezeten, maar dit weten jullie ondertussen al. Met 23 schriftelijke vragen, 249 tussenkomsten, 19 agendapunten en 40 politieke acties hebben we het Vlaams Belang Brakel in de kijker gezet.

Wij willen mee het beleid bepalen, immers vele mensen voelen zich in de steek gelaten en worden nauwelijks aanhoord. Velen voelen zich niet meer veilig op straat, vooral sinds het voorval op het Stationsplein dat het nationale nieuws haalde en de vele problemen op en rond het Rijdtdomein. Er is nood aan extra gemeenschapswachten. Wij streven voor een veilig Brakel. Het gemeentehuis en containerpark zouden minstens 1 dag in de week vrij toegankelijk moeten zijn zonder afspraak.

Het circulatieplan in het centrum van Brakel moet herzien worden.
Onze gemeente heeft nood aan een multifunctionele zaal waar onze talrijke verenigingen terechtkunnen voor hun evenementen.

En tenslotte, de gemeentebelastingen moeten drastisch omlaag.

Volgens de enquête van de gemeentemonitor blijkt uit nieuwe cijfers dat maar liefst 75% van onze inwoners GEEN vertrouwen heeft in het blauwe bestuur. Een heleboel slechte punten, niet iets om fier op te zijn. Om hieraan te verhelpen zal ik mij vastberaden en over de partijgrenzen heen en steeds weer opnieuw 100% blijven inzetten voor elke Brakelaar en onze partij.

Er is hoop. Volgens de laatste peiling haalt het Vlaams Belang ruim 25 % en wordt daarmee de grootste partij van Vlaanderen. Het einde van het blauwe tijdperk in Vlaanderen en in Brakel is nabij als jullie massaal achter ons gaan staan en ons jullie stem toevertrouwen. Pas dan kunnen wij voor jullie aan het werk. Laat 2024 het jaar zijn van de hoop en verandering. Het jaar waar we onze mensen terug op de eerste plaats zetten, het jaar van ander en beter. Vrienden stem voor het Vlaams Belang!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF